CSR – Corporate Social Responsibility

 
CSR
Idag har ofta företag mer makt än politiker att påverka och förändra vårt samhälle. Företag lever också i ett nytt medieklimat, där det är omöjligt att helt kontrollera vilka budskap som sprids. När nya krav ställs på företag, är det viktigt att skapa riktlinjer och en medvetenhet kring CSR.

CSR för ökad medvetenhet

Navigator arbetar ofta med CSR-relaterade frågor, då de alltid i någon utsträckning påverkar och utgör en del av företagets varumärke och värdegrund. Detta sker vare sig man vill eller inte, och då är det viktigt att vara mer proaktiv än reaktiv. Vi medverkar till att utarbeta värdegrund, riktlinjer och aktiviteter.

Konsten att kommunicera hållbarhet >>

Vill du veta mer om hur du skapar en bra strategi för ditt arbete inom CSR rekommenderar vi att du läser vårt blogginlägg “Konsten att kommunicera hållbarhet”.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

leif_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med ditt CSR-arbete är du välkommen att höra av dig.

Leif Lindau
Account Director
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se
Share