Bloggsamarbeten

 
Bloggsamarbeten

Det tillkommer hela tiden nya kanaler till mediemixen. Numera finns en uppsjö av alternativ till det traditionella pressmeddelandet. Bloggar är en effektiv kanal om man vill nå en specifik målgrupp med ett uttalat intresse som dessutom ofta har ett mycket stort förtroende för de bloggare de läser. Genom att skapa effektiva bloggsamarbeten finns det möjlighet att både bygga varumärke och driva försäljning på ett effektivt sätt.

Bloggsamarbeten för digital publicitet

Vi på Navigator genomför exempelvis tävlingar, allianser och kreativa utskick för att skapa publicitet i relevanta bloggar. Olika typer av bloggsamarbeten är en specialinriktning för oss på PR- och marknadssidan.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

leif_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med dina bloggsamarbeten är du varmt välkommen att höra av dig.

Leif Lindau
Account Director
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se
Share