Innovation

 
Innovation
Innovation, R & D och produktutveckling är idag viktigare än någonsin för alla typer av företag. Behoven hos kunder och slutkunder förändras i snabb takt parallellt med teknikutvecklingen och det gäller att ständigt ligga steget före med nya lösningar. Annars finns det stor risk att man som stor stabil aktör blir omsprungen av mindre, snabbare och mer flexibla konkurrenter.

Skapa innovation tillsammans

Vi på Navigator arbetar nära flera utvecklingsmiljöer för start-ups för att ta del av den nya tidens innovationstänk där kunden vill vara med i utvecklingen och misslyckanden bara ses som ett steg närmare succé. Vi hjälper tillväxtföretag att tänka strategiskt och långsiktigt sitt värdegrunds- och varumärkesarbete. Samtidigt hjälper vi globala företag att föra in tillväxtföretagens tänk i sina organisationer genom att bland annat moderera co-creation-aktiviteter tillsammans med deras kunder och andra intressenter. Navigator är bland annat mentorföretag åt MINC i Malmö som är en utvecklingsmiljö för start-ups och vi samarbetar med Medeon som bedriver en liknande verksamhet inom life science.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

niclas_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med ditt innovationsarbete är du varmt välkommen att höra av dig.

Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se
Share