Reklambyrå

 
reklambyrå
Kärt barn har många namn. Vi säger om oss själva att vi är en strategisk kommunikationsbyrå och givetvis inbegriper det även reklam. Så om man ser på oss som en reklambyrå är vi en fullservicebyrå som kan hjälpa dig med såväl din varumärkesbyggande som säljdrivande kommunikation.

Framtidens reklambyrå

Navigator är en bred “fullservicebyrå”. Vi ser på oss själva som en idéstark kommunikationsbyrå snarare än en kreativ reklambyrå. Dels eftersom vi har ett bredare utbud än en traditionell reklambyrå, ett erbjudande som omfattar allt från PR och webb till innovationsarbete och konceptutveckling. Dels eftersom vi strävar efter att skapa långsiktigt lojala kunder snarare än tillfällig tillfredsställelse.

Med tydligt fokus

Vårt verksamhetsområde är samtidigt väldigt smalt. Vi är specialister på företag, organisationer, varumärken, produkter och tjänster inom högengemang och sällanköp. Det innebär att vi har valt bort mer än 50 procent av marknaden genom att inte arbeta med snabbrörliga konsumentprodukter. Vi gillar det som är komplicerat och som kräver en god balans av emotionell och rationell kommunikation för att övertyga kunden.

Stabil partner

Navigator startade redan 1985 och är en stabil, strukturerad byrå som alltid visat svarta siffror. I gränslandet mellan innovation och kommunikation genererar vi nytänkande och utvecklande lösningar för våra uppdragsgivare med framtidens trender i fokus. Lösningar som med rätt processer blir lika väl förankrade i företagets affärsstrategi som hos samtliga medarbetare. Vi tänker till, tänker om och tänker nytt. För att nå såväl ut som in. Vår ambition är att vara ett kreativt och strategiskt starkt team som skapar långsiktig lojalitet snarare än tillfällig tillfredsställelse inom B2B, Healthcare och B2C.

Den digitala resan

Det globala landskapet har förändrats radikalt på kort tid och det kommer att fortsätta förändras i ett allt högre tempo. Digital transformation har vänt upp och ned på den värld vi och våra varumärken lever och verkar i. Ett faktum som idag ställer helt nya krav på din organisation och helt nya förväntningar på dig som arbetar med marknadskommunikation och försäljning. Vi hjälper dig att navigera rätt på den digitala resan.

Navigera rätt

Som strategisk kommunikationsbyrå är det vår roll att hjälpa dig på den nya digitala resan. Det är inte automatiskt så att alla strategier behöver göras om men de behöver anpassas till en ny värld. Vi hjälper dig att se hela bilden, inse hur allt hänger ihop och förstå vilka möjligheter som finns. Vi har skapat rätt samarbeten för att kunna bidra i dialogen både på bredden och på djupet med dig och din organisation. Vi kan hjälpa dig att skapa rätt strategier och även omsätta dem i praktiken. Som den nya tidens byrå är vi en kombinerad strategisk kommunikationsbyrå, reklambyrå, varumärkesbyrå, webbyrå, PR-byrå, content-byrå och innovationsbyrå.

Med oss som huvudbyrå

Om du är på jakt efter ett erfaret bollplank som kan hjälpa dig att utveckla din kommunikation ska du titta närmare på oss på Navigator. Vi är både bredare och vassare än en traditionell reklambyrå. Som huvudbyrå åt merparten av våra kunder bidrar vi såväl strategiskt som operativt till utvecklingen av deras varumärken och skapar en god ROMI (Return On Market Investment).

leif_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator som reklambyrå skulle kunna hjälpa dig är du varmt välkommen att höra av dig.

Leif Lindau
Account Director
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se
Share