Programmatisk annonsering

 
Programmatisk annonsering har blivit allt vanligare på konsumentsidan. Nu är det dags för B2B att ta det viktiga klivet. Med intelligent teknik är det idag möjligt att leverera skräddarsytt innehåll till varje enskild individ i världen i realtid. Och du kan anpassa ditt innehåll på en nanosekund utifrån beteende och respons.

Kvalitativt innehåll

I en allt mer digital värld förväntar sig dina kunder och prospekts att få rätt stöd under köpprocessen – att du förstår deras behov och finns där för att underlätta deras val när de är redo att ta beslut. Det kan handla om en beskrivande film, en teaser för en e-bok eller ett whitepaper eller varför inte ett intressant blogginlägg som supporterar deras rationella och emotionella process.

Perfekt komplement

För dig som vill bygga ett starkt varumärke inom B2B är programmatisk annonsering är ett perfekt komplement till dina content marketing och inbound marketingaktiviteter. Nu kan du testa och mäta dina insatser för att steg för steg maximera utfallet av dina insatser. Ju mer komplex mediabilden blir desto större nytta har du av en plattform som hjälper dig att automatisera och förenkla. Inom B2C handlar det oftast om snabba erbjudanden, inte sällan med lågt pris som lockbete. Inom B2B handlar det om att attrahera med kvalitativt innehåll. Kunskapsbaserat material som ger stöd.

Hjälp med programmatisk annonsering

Vi på Navigator har koll på allt du behöver veta för att lyckas med programmatisk annonsering, framför allt inom B2B eller varor och tjänster inom sällanköp eller högengagemang. Vi har metoderna, modellerna, kunskaperna, förståelsen och verktygen som krävs för att lyckas. Vi kan hjälpa dig att skapa rätt erbjudanden såsom e-böcker, filmer, case, whitepapers, checklistor och landningssidor som täcker upp för dina besökares digitala kundresor och som du kan använda för att attrahera trafik. Tillsammans med dig kan vi skapa tydliga personas och slagkraftiga budskap samt bygga upp dina kampanjer med banners och video.

Rätt plattformar

Navigator har ett nära samarbete med Emerse i Lund som har en global Demand Side Platform för programmatisk annonsering. Tillsammans hjälper vi dig att skapa effektiva kampanjer som genererar leads och konverteringar. Hör av dig om du vill att vi berättar mer om hur vi arbetar.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

niclas_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med din inbound marketing är du varmt välkommen att höra av dig.

Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se
Share