Producera årsredovisning

 
Arsredovisning

Har du nyligen avslutat föregående års produktion? Fungerade allt som det skulle? Är du nöjd med processen och slutresultatet? Kanske är det dags att titta på en ny partner för nästa årsredovisning. Då ska du kika närmare på vad vi på Navigator kan erbjuda när det gäller att producera årsredovisning.

call_to_action

Hjälp med att producera årsredovisning

Att bygga ett varumärke är en process som kräver styrka och konsekvens. Alla tillfällen att kommunicera varumärkets värden bör tas tillvara på bästa sätt. Företagets årsredovisning är en varumärkesbärare som når flera viktiga målgrupper, ofta i ett annat sammanhang än den vanliga marknadskommunikationen.

Testa oss utan kostnad

Vi är övertygade om att vi kan skapa en årsredovisning som både du och dina intressentgrupper kommer att uppskatta. Därför ställer vi upp och tar fram idé och koncept utan kostnad. Du betalar först när du väljer att använda idéerna.


 

Årsredovisning som stärker varumärket

Strategier utvärderas, tankar tydliggörs, intressanta projekt lyfts fram och framtiden målas upp. Det krävs mycket tid och resurser för att skapa en riktigt bra års- eller hållbarhetsredovisning. Men, trots hårt arbete blir de ofta bara två punkter som bockas av på bolagsstämman. Det är dags att göra årsredovisningen och hållbarhetsredovisningen till två av företagets viktigaste varumärkesbyggande och relationsskapande kommunikationsverktyg.

Viktiga kommunikationsverktyg

Vi på Navigator hjälper våra kunder att använda årsredovisningens möjligheter fullt ut för att stärka varumärket samtidigt som vi lägger stor vikt vid att den investerarrelaterade informationen är väl strukturerad och genomarbetad. Varje år producerar vi mellan fem och tio årsredovisningar.

Varför Navigator?

Vi bestämde oss för att bli riktigt bra på att producera årsredovisningar för fem år sedan.

  • Gillar det som är komplicerat
  • Har utvecklat en genomtänkt process
  • Är med och skapar 5-10 årsredovisningar per år
  • Ser redovisningarna som några av företagets viktigaste kommunikationsverktyg
  • Gör redovisningarna till en integrerad del av företagets varumärkesarbete

Exempel på årsredovisningar >>

Här ser du några exempel på de årsredovisningar vi på Navigator har producerat de senaste åren.

niclas_sv-14
Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med din finansiella kommunikation är du varmt välkommen att höra av dig.

Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se
Share