Tidigare Samurai blir Navigatör

Pressmeddelande 2012-06-04

Fredrik Westman är kommunikationsbyrån Navigators senaste PR-tillskott. Navigator ska växa ytterligare och målet är att PR-teamet består av 5 konsulter inom några år. Han har under de senaste åren drivit eget PR-företag, bland annat byrån Samurai tillsammans med en kollega. 

Nyrekryteringen förstärker PR-teamet med kompetens inom bland annat kommunikation riktad mot politiker och tjänstemän i offentlig sektor, nätverksbyggande med politiker och opinionsbildning.

– I och med rekryteringen av Fredrik fortsätter Navigator att bredda sitt kommunikationserbjudande, och Fredrik har en bred och gedigen kunskap som många av våra kunder kan ha nytta av, säger Leif Lindau, vd på Navigator.

Fredrik har arbetat som PR-konsult i flera år, senast i eget företag och innan det som en av delägarna i PR-byrån Samurai PR. Han har också erfarenhet från flera år på moderaternas riksdagskansli i Stockholm och Sollentuna kommun, där den gemensamma nämnaren är kommunikation riktad mot såväl privata som offentliga aktörer.

– Det som lockade mig är att Navigator är en mycket stabil och pålitlig byrå med sunda värderingar och vassa medarbetare. Jag triggas framför allt av komplicerade PR-uppdrag där jag ställs inför stora utmaningar och då är Navigator rätt byrå för mig, säger Fredrik Westman.

Målet är att Navigators PR-team ska bestå av minst 5 konsulter inom några få år vilket är möjligt, inte minst på grund av företagets stabila tillväxt och att Navigator aldrig har gått med förlust.

För mer information kontakta:

Leif Lindau, VD & delägare , 0733 – 43 99 22, leif.lindau@navigator.se

 

Om Navigator:

Navigator grundades 1985 och är en kommunikationsbyrå med kunskap inom marknadskommunikation, information och lärande. Med 24 anställda och en omsättning på 27 miljoner är Navigator en av Malmös största kommunikationsbyråer. Navigator är medlem av nätverket Dialogue International.

Share