Spänningssökarna nominerad i Guldnyckeln

Malmöbyrån Navigator är, som enda Skånebyrå, nominerad i branschpriset Guldnyckeln med kampanjen Spänningssökarna som gjorts för Lunds Energi.

 

Spänningssökarna är en varumärkesbyggande kampanj för Lunds Energi som löpt under ett år i många olika medier. Syftet med kampanjen är att engagera ungdomar att vara med och ta fram framtidens energilösningar. För att göra detta har alla åttondeklassare i Lund och Lomma bjudits in till eventet Spänningssökarna på LTH Vattenhallen Science center, där de presenterat och tävlat med sina idéer. Allmänheten har sedan röstat på de förslag de tycker är bäst.

 

– Spänningssökarna överträffade alla mål vi satte upp och engagerade under året hela 8 procent av alla boende i Lund-/Lommaregionen, och det är vi allra mest stolta över. Att kampanjen sen uppmärksammas av ett viktigt branschpris är extra kul, säger Niclas Bergenblad, Creative Director på Navigator.

 

Guldnyckeln arrangeras av SWEDMA som är en bransch- och intresseförening för alla företag och organisationer som arbetar med Direct Marketing. Nomineringen innebär att kampanjen nått finalplats och är med och tävlar om den åtråvärda Guldnyckeln i kategorin Telekom-, IT-, el-, olje-, och bensinbolag.

 

– Att nya smarta energilösningar är viktiga för vår gemensamma framtid och framför allt för framtida generationer vet vi, men att vi med Spänningssökarna skulle locka och engagera så många elever, lärare och föräldrar hade vi inte kunnat drömma om. Spänningssökarna lever vidare under 2013, och vi hoppas att ännu fler ungdomar genom tävlingen ska bli intresserade av att lära sig mer om energi och teknik, säger Cecilia Walles, Marknadskoordinator på Lunds Energikoncernen AB (publ).

 

För mer information, vänligen kontakta:

Niclas Bergenblad, Creative Director, Navigator, 0733- 43 99 13, niclas.bergenblad@navigator.se

 

Cecilia Walles, Marknadskoordinator, Lunds Energikoncernen AB (publ),

046-35 61 09, Cecilia.Walles@lundsenergikoncernen.se

 

Om Navigator:

Navigator grundades 1985 och är en kommunikationsbyrå med fokus på strategisk och integrerad kommunikation inom B2B och Healthcare. Med cirka 20 anställda och en omsättning på 22 miljoner är Navigator en av Malmös största kommunikationsbyråer. Navigator är medlem av nätverket Dialogue International.

Share