PR-rekrytering till Navigator

Navigator har rekryterat kommunikationskonsulten Lovisa Hermansson. Lovisas uppgift blir att fortsätta att utveckla kommunikationsbyråns PR-erbjudande.

Med 25 år på nacken är Navigator en av Malmös äldsta kommunikationsbyråer och erbjuder såväl marknadskommunikation som information och verktyg för inlärning. Lovisa Hermansson är byråns senaste rekrytering med fokus på PR och kommunikation.

– Vi ser stora möjligheter att bredda vårt kommunikationserbjudande och därmed ge våra kunder ännu bättre rådgivning i sin kommunikation, säger Leif Lindau, VD och partner på Navigator. Lovisas bakgrund som PR-konsult kompletterar oss mycket bra.

Lovisa kommer senast från Hill & Knowlton i Stockholm där hon arbetade som PR-konsult inom Corporate Communications. Hon har även en bakgrund som reporter och är utbildad civilekonom.

Med 23 anställda och en omsättning 2009 på 27 miljoner är Navigator en av Malmös största kommunikationsbyråer. Byrån grundades 1985 och firar i år 25-årsjubileum. Bland uppdragsgivarna finns bland annat Biogen Idec, Lunds Energi, Tarkett Commercial, SITA, Berendsen, Beijer Electronics, Ballingslöv International, AstraZeneca och Business Region Skåne.

För mer information kontakta:
Leif Lindau, VD & delägare , 0733 – 43 99 22, leif.lindau@navigator.se

Share