Navigator växer med kompetens inom CSR och webbkommunikation

Navigator i Malmö expanderar med två nya specialistroller. PR-teamet har anställt Ulrika Hotopp som PR-konsult med CSR-inriktning och Magnus Äng har börjat som webbstrateg.

Ulrika Hotopp är ny PR-konsult på Navigator. Hon kommer att driva frågor kring hållbarhets- och CSR-kommunikation. De senaste åren har Ulrika drivit en egen konsultverksamhet med fokus på kommunikation av CSR och hållbarhetsfrågor mot både offentligt och privat sektor.

– God lönsamhet går hand i hand med ett trovärdigt ansvar för miljö och samhälle. Nyckeln till framgång med CSR är kommunikation och PR som håller hela vägen, säger Ulrika Hotopp.

Ulrika är politik- och ekonomijournalist i grunden och har även arbetat som ledarskribent på Sydsvenskan. Hon har dessutom varit anställd på olika kommunikationsbyråer i Stockholm samt som utsänd kommunikatör i Afrika för biståndsmyndigheten Sida.

Navigator har också knutit till sig Magnus Äng som expert på webbstrategi och internet¬kommunikation. Med sig har han över tio års erfarenhet av online-tjänster och marknadsföring med hjälp av Internet, framförallt från Euroflorist där han var med och utvecklade e-handel och ansvarade för strategiska kommunikationsfrågor. Magnus var även VD på två av företagets dotterbolag.

Magnus är marknadsförare i grunden och är en uppskattad föreläsare inom områden som sociala medier och internetmarknadsföring.

– Webben innebär enorma möjligheter för marknadskommunikation och PR. Men det gäller att inte bli fartblind. All ny teknik ska utvärderas utifrån faktisk nytta, säger Magnus Äng.
För mer information kontakta:
Leif Lindau, VD, Navigator Communications
Telefon 0733-43 99 22, e-post leif.lindau@navigator.se
Ulrika Hotopp
Telefon 0733-439915, e-post ulrika.hotopp@navigator.se
Magnus Äng
Telefon 0760-405280, e-post magnus.ang@navigator.se

Navigator är med 23 anställda och en omsättning på 26 miljoner en av Malmös största kommunikations¬byråer. Navigator arbetar med marknadskommunikation, PR/information och pedagogik. Företaget grundades 1985 och är medlem i nätverket Dialogue International. Bland kunderna finns företag som Ballingslöv, Tarkett, SITA, Biogen Idec, Accor Services, Berendsen och Däckteam.

Share