Navigator rekryterar Sydsvenskans webbyråchef

Pressmeddelande 2012-03-13

Kommunikationsbyrån Navigator förstärker ytterligare sin kompetens inom webbstrategi genom en tung rekrytering i Sydsvenskans webbyråchef Jonni Åkesson.

Efter snart fem år på Sydsvenskan har Jonni bland annat byggt upp tidningens webbyrå samt fungerat som webbspecialist och rådgivare i webbfrågor till Sydsvenskans största kunder. Nu lämnar han Sydsvenskan för att arbeta som webbstrateg på kommunikationsbyrån Navigator.

–      Jag ser fram emot att på Navigator få arbeta ännu mer strategiskt med kundernas närvaro på webben. Jag valde Navigator för att de har ett intressant erbjudande till sina kunder med stor bredd som ger mig en möjlighet att utvecklas, säger Jonni Åkesson.

Jonni kommer att driva webbrelaterade projekt för Navigators kunder. Exempel på projekt som Jonni kommer att arbeta med är appar och strategier för sociala medier samt hemsidor.

–      Vi är väldigt glada att Jonni valt att arbeta med oss. Webben blir en allt viktigare och mer diversifierad kommunikationskanal, och därför är det viktigt för oss att ha både bredd och djup inom området med både specialister och en stor generell kunskap om området, säger Leif Lindau, vd och delägare på Navigator.

För mer information kontakta:

Leif Lindau, VD & delägare , 0733 – 43 99 22, leif.lindau@navigator.se

 

Om Navigator:

Navigator grundades 1985 och är en kommunikationsbyrå med kunskap inom marknadskommunikation, information och lärande. Med 24 anställda och en omsättning på 27 miljoner är Navigator en av Malmös största kommunikationsbyråer. Navigator är medlem av nätverket Dialogue International.

Share