Navigator förstärker med webbstrateg

Malmöbaserade kommunikationsbyrån Navigator har anställt Patricio Silva som webbstrateg och konsult med inriktning på interaktiva medier.

Patricio Silva har under lång tid arbetat med kommunikationsflöden på Internet och webbhandel. De senaste tio åren har han varit Creative Director på Incordia, som han också var med och grundade år 1999. Tidigare har han arbetat som Art Director på ett flertal helsingborgsbyråer, bland annat Pyramid och A&L Consulting.

– Fler och fler kunder efterfrågar hjälp med att bygga strategier och varumärken på nätet, säger Leif Lindau, VD och partner. Nu har vi förstärkt vår organisation för att kunna förbättra våra kunders internetkommunikation och lönsamhet.

Navigator har sedan i höstas anställt tre nya kommunikationskonsulter. Totalt arbetar nu 23 personer på Navigator med uppdrag inom marknadskommunikation, intern kommunikation och PR.

– Vi har fått in flera nya kunder under hösten, säger Leif Lindau. Bland annat har vi fått förtroendet att göra en helt digital årsredovisning för Precise Biometrics. Vi har också fått in flera nya PR-uppdrag och behöver under våren rekrytera ytterligare en PR-konsult.

För mer information kontakta:
Leif Lindau, VD & delägare, 0733 – 43 99 22, leif.lindau@navigator.se
Patricio Silva, kommunikationskonsult, 0733 – 43 99 32, patricio.silva@navigator.se

Share