Malmöbyrån Navigator nominerad till Årets Byrå

Idag tillkännagavs nomineringarna i Regis branschstudie Årets Byrå. Navigator Communications i Malmö har nominerats till Årets Byrå 2009.

För tionde året i rad genomför konsult‐ och analysföretaget Regi sin årliga studie av kommunikationsbranschen. Navigator har som en av tio byråer nominerats till Årets Byrå i disciplinen Medelstora byråer (byråintäkt mellan 8 och 25 Mkr).

– Eftersom Årets Byrå baseras på vad våra kunder tycker om oss blir vi verkligen glada för den här nomineringen, säger Leif Lindau, VD på Navigator. Kunderna har betygsatt våra tjänster under året som gått och det känns väldigt roligt att få det här kvittot på att de är nöjda.

Årets Byrå kartlägger bland annat hur nöjda Sveriges största kommunikationsköpare är med sina byråer och vad som är avgörande vid inköp av kommunikationstjänster. Branschstudien är den största i sitt slag och har kommit att bli tongivande på den svenska marknaden. Vinnarna presenteras vid ett event den 23 februari.

Navigator är med 23 anställda och en omsättning på 25 miljoner en av Malmös största kommunikationsbyråer. Navigator arbetar med marknadskommunikation, PR/information och pedagogik. Företaget grundades 1985 och är medlem i nätverket Dialogue International. På kundlistan finns bland annat SITA, Accor Services, MultiQ, Ballingslöv och Obducat.

För mer information kontakta:
Leif Lindau, VD, Navigator Communications
Telefon 0733-43 99 22, e-post leif.lindau@navigator.se

För mer information om Årets Byrå:
www.aretsbyra.se

Share