Malmöbyrån Navigator expanderar

Navigator är en av Malmös största och äldsta kommunikationsbyråer, som just nu växer så att det knakar. Nyligen anställdes tre nya personer och man planerar att anställa fyra till.
Nyligen anställde Navigator kommunikationskonsulten Christian Meincke som projektledare. Med 15 års erfarenhet av ledningsgruppsarbete som bland annat som VD, försäljnings- och marknadsdirektör för Fazer, Unilever och Procordia bidrar han med en unik målgruppsinsikt.

– Jag är en budskapsnörd, säger Christian själv. Utmaningen är att vaska fram de dolda värden och kompetenser som finns i organisationen men inte kommuniceras i branschen.

Navigator har även förstärkt med webbproducenten Christian Karlsson och Sofie Nilsson som är ny byråkoordinator efter att Katrin Hersvall gått vidare som produktionsledare.

– Det är roligt att det går så bra och att vi får välkomna nya personer till vårt gäng, säger Leif Lindau, vd på Navigator. Vi behöver ännu fler och letar just nu efter rätt personer att anställa.

Navigator annonserar just nu efter en Projektledare inom Health Care, en PR-konsult, en Copywriter samt en junior Copywriter.

Med 23 anställda och en omsättning 2010 på 27 miljoner är Navigator en av Malmös största kommunikationsbyråer. Byrån grundades 1985. Bland uppdragsgivarna finns bland annat Biogen Idec, Lunds Energi, Tarkett Commercial, SITA, Berendsen, Beijer Electronics, Ballingslöv International, AstraZeneca och Business Region Skåne.

För mer information kontakta:
Leif Lindau, VD & delägare, 0733 – 43 99 22, leif.lindau@navigator.se

Om Navigator
Navigator grundades 1985 och är en kommunikationsbyrå med kunskap inom marknadskommunikation, information och lärande. Med 23 anställda och en omsättning på 27 miljoner är Navigator en av Malmös största kommunikationsbyråer. Navigator är medlem av nätverket Dialogue International.

Share