Lovisa Hermansson ny i Navigators ledning

Pressmeddelande 2013-03-28

Lovisa Hermansson ny i Navigators ledning

Kommunikationsbyrån Navigator i Malmö förstärker ledningsgruppen med PR-konsulten Lovisa Hermansson.

Navigator är en kommunikationsbyrå med fokus på strategisk och integrerad kommunikation. Sedan 2010 har Lovisa Hermansson arbetat med att utveckla navigators PR-erbjudande, och nu förstärker hon byråns ledningsgrupp som består av VD och delägare Leif Lindau, Creative Director och delägare Niclas Bergenblad samt Projektledare Johan Larsson.

– Navigator utvecklas hela tiden för att kunna vara en komplett rådgivare för våra kunder oavsett om de det handlar om varumärke, reklam eller PR. Jag ser fram emot att vara en del av den utvecklingen. Det känns också speciellt roligt att få det förtroendet under min föräldraledighet. Vi behöver fler kvinnor på ledande positioner i den här branschen! säger Lovisa Hermansson, PR-konsult på Navigator.

Navigator är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer med inriktning på Business to Business och Healthcare. Byrån har funnits i Malmö sedan 1985, och har kunder som Tetra Pak, Sandvik och Biogen Idec.

För mer information kontakta:
Leif Lindau, VD & delägare, 0733 – 43 99 22,  leif.lindau@navigator.se
Lovisa Hermansson, PR-konsult, 0733 – 43 99 30,  lovisa.hermansson@navigator.se

Om Navigator:
Navigator grundades 1985 och är en kommunikationsbyrå med fokus på strategisk och integrerad kommunikation inom B2B och Healthcare. Med 20 anställda och en omsättning på 22 miljoner är Navigator en av Malmös största kommunikationsbyråer. Navigator är medlem av nätverket Dialogue International.

Share