Läkemedelsföretaget Nordic Drugs väljer Navigator som huvudbyrå

Nordic Drugs har valt Navigator som huvudbyrå för kommande uppdrag. Uppdragen innefattar kommunikation mot medarbetare, läkare, sjuksköterskor och patient och gäller framförallt Nordic Drugs receptbelagda läkemedel.

– Vi valde att inleda samarbetet med Navigator med några utvalda projekt under den gångna våren, och är väldigt nöjda med vårt samarbete hitintills. Nordic Drugs arbetar efter ledorden service och kvalitet, vilket vi under introduktionsperioden fått uppleva att Navigator också gör. Därför väljer vi att förstärka samarbetet med Navigator, säger Ingela Birch-Jensen, marknadschef på Nordic Drugs.

Navigator har flera mångåriga kunder bland andra aktörer inom läkemedelsindustrin, däribland AstraZeneca och Biogen Idec. Ett av Navigators större projekt för Nordic Drugs till hösten 2009 är en lansering av ett nytt specialistpreparat riktat till sjukvården.

– Som läkemedelsföretag har man ett ansvar gentemot samhället i stort. Det gör läkemedelsbranschen till en spännande bransch, och varje kund har olika utmaningar. Tillsammans med Nordic Drugs har vi inför höstens lansering arbetat fram ett koncept med ännu mer fokus på patienten och ett humanistiskt perspektiv i all kommunikation, så att patienterna verkligen får den stöd och den hjälp de behöver, säger Leif Lindau, VD och partner på Navigator.

Nordic Drugs är ett nordiskt läkemedelsföretag med sitt huvudsäte i Malmö och med en årsomsättning på ca 200 MSEK. Företaget marknadsför originalläkemedel och generiska läkemedel, både inom de receptfria och receptbelagda områdena. Exempel på läkemedel från Nordic Drugs är Doxyferm , Comfora och Gaviscon.
Navigator är med 23 anställda och en omsättning på 26 miljoner en av Malmös största kommunikationsbyråer. Navigator arbetar med marknadskommunikation, PR/information och pedagogik. Företaget grundades 1985 och är medlem i nätverket Dialogue International.

För mer information kontakta:
Leif Lindau, VD & delägare Navigator, 0733-43 99 22, leif.lindau@navigator.se

Ingela Birch-Jensen, marknadschef Nordic Drugs, 040-36 66 20, ingela.birch-jensen@nordicdrugs.se

Share