Beijer Electronics väljer Navigator

Beijer Electronics har valt Navigator Communications som ny marknadskommunikationsbyrå. Första uppdraget är redan initierat och resultatet av samarbetet kommer att synas i början av mars.

Första uppdraget för Navigator är att lansera Beijer Electronics som en ledande aktör inom fastighets-automation.

– Navigator har lång erfarenhet av B2B-kommunikation inom flera branscher som ligger nära Beijer Electronics verksamhet, säger Niclas Kristensson, marknadskommunikationschef på Beijer Electronics.

– Vi har många kunder med avancerade teknikprodukter och lösningar, precis som Beijer Electronics. Därför passar detta uppdraget oss på Navigator väldigt bra, säger Leif Lindau, VD på Navigator.

Beijer Electronics är en ledande leverantör av industriella automations- och data-kommunikations¬lösningar med kvalitet, funktionalitet och användarvänlighet i centrum.. Sedan starten 1981 har bolaget utvecklats till en internationell koncern med dotterbolag i 14 länder, runt 550 anställda och omsätter cirka 1,3 miljarder kronor (2008). Bolaget är noterat på Nasdaq OMX Nordiska Börs, Stockholms Small Cap-lista.

Navigator är med 23 anställda och en omsättning på 26 miljoner en av Malmös största kommunikationsbyråer. Navigator arbetar med marknadskommunikation, PR/information och pedagogik. Företaget grundades 1985 och är medlem i nätverket Dialogue International.

Arbetsgruppen på Navigator består av:

Leif Lindau, projektledare
Malin Staberg, produktionsledare
Niclas Bergenblad, copywriter
Per-Magnus Lindbladh, art director

För mer information kontakta:

Leif Lindau, VD, Navigator Communications
Telefon 0733-43 99 22, e-post leif.lindau@navigator.se

Niclas Kristensson, Manager Market Communmarknadskommunikationschefication, Beijer Electronics AB
Telefon 040-358665, e-post niclas.kristensson@beijer.se

Share