Vi är glada att välkomna Amanda Ekenberg till Navigator! Amanda kommer att vara hos oss under våren. Hon har en politices kandidatexamen i statsvetenskap från Uppsala universitet och har läst masterkurser på Köpenhamns universitet. Det är framför allt inom PR Amanda kommer att arbeta, något hon har erfarenhet från genom tidigare praktik på en PR-byrå i Stockholm. För att ni ska lära känna Amanda lite bättre bad vi henne svara på några frågor.
Varför sökte du dig till Navigator?
– I samband med att jag flyttade tillbaka till Skåne fick jag upp ögonen för Navigator. Jag har tidigare varit på en renodlad PR-byrå och tilltalas av Navigators breda erbjudande. Det ska bli spännande att få fler perspektiv på hur man kan ta sig an kommunikativa utmaningar och hur de olika tillvägagångssätten kompletterar varandra. Dessutom tycker jag att konsultrollen är så himla rolig – jag älskar verkligen att nörda ner mig i olika ämnen!
Varför vill du arbeta med PR?
– Jag tycker om balansen mellan kreativitet och saklighet som präglar PR-branschen. För att höras och synas i dagens brus måste alla typer av organisationer arbeta med PR och rikta sig till rätt målgrupp. Jag vill vara med och hitta lösningarna som sticker ut. Ett annat intresseområde som genomsyrar branschen är krishantering. Min kandidatuppsats handlade om just detta och jag vet vikten av tydliga handlingsplaner och att kommunicera på ett förtroendeingivande sätt när krisen är ett faktum. Sammanfattningsvis är det alltså både långsiktigheten i de goda strategierna och det höga tempot som lockar mig till PR-branschen.
Vad gör dig glad?
– God mat! Jag är en riktig matnörd. Jag tycker om inredning, böcker och små roliga projekt också. Mitt senaste påhitt var en stor kompisresa till Paris över min födelsedag i höstas. Vi var tretton personer som åkte och jag har nog aldrig känt mig så firad!
Varmt välkommen!
Amanda kommer att vara hos oss under våren och vi ser fram emot vårt samarbete. Vi önskar henne välkommen till oss!
lovisa_sv-14
  Lovisa Hermansson
PR Consultant
Media relations
Tel +46 40 631 62 30
lovisa.hermansson@navigator.se