native_english_copy Nu är vi på jakt efter att förstärka vårt team inom business to business med ytterligare en native english copywriter. Vi söker dig med engelska som modersmål som har minst tre års erfarenhet från marknadsavdelning, webb-, reklam-, inhouse-, eller kommunikationsbyrå. Om du är intresserad och är rätt person garanterar vi att du kommer att få vara med på en mycket spännande resa tillsammans med oss de kommande åren. Read this in english >>
Vem är du?
Du har en god analytisk förmåga och är van vid att förvandla komplex information till lättförståelig kommunikation. Du har en stabil strategisk kompetens med fokus på varumärken och marknadsföring samtidigt som du har stor förståelse för olika kunders verksamheter och processer. Dessutom är du kreativ, nyfiken och gillar att skapa tillsammans med andra i ett starkt team. Har du ett brinnande intresse för den digitala utvecklingen och vana från såväl webb- som content marketing-projekt är det också ett stort plus.
Vilka är vi?
B2B har alltid varit ett viktigt fokusområde för oss på Navigator. För två år sedan bestämde vi oss för att stärka vår position ytterligare genom att renodla vårt erbjudande och förtydliga våra processer. Idag är mer än 50 procent av våra projekt av internationell karaktär ofta riktade mot en global marknad. Vi har ett ännu närmare samarbete med vårt internationella nätverk Dialogue International, inte minst vad gäller kompetensutveckling. Exempel på några nya kunder som valt att inleda samarbete med oss är Alfa Laval, ASSA ABLOY Entrance Systems och Trelleborg. På navigator.se kan du läsa mer om vår inriktning och vilken typ av uppdrag vi arbetar med. Skicka din CV och personligt brev till peter.lundberg@navigator.se Vi behöver din ansökan före fredagen den 13 februari.