Mer än en reklambyrå

 
Reklambyrå
Om du är på jakt efter ett erfaret bollplank som kan hjälpa dig att utveckla din kommunikation ska du titta närmare på oss på Navigator. Vi är både bredare och vassare än en traditionell reklambyrå, vi är mer än en reklambyrå. Som huvudbyrå åt merparten av våra kunder bidrar vi såväl strategiskt som operativt till utvecklingen av deras varumärken och skapar en god ROMI (Return On Market Investment).

Mer än en reklambyrå

Reklambyrå, kommunikationsbyrå, webbyrå, PR-byrå. Kärt barn har många namn. Navigator är en bred “fullservicebyrå”. Vi ser på oss själva som en idéstark kommunikationsbyrå snarare än en kreativ reklambyrå. Dels eftersom vi har ett bredare utbud än en traditionell reklambyrå, ett erbjudande som omfattar allt från PR och webb till innovationsarbete och konceptutveckling. Dels eftersom vi strävar efter att skapa långsiktigt lojala kunder snarare än tillfällig tillfredsställelse.

Men med tydligt fokus

Vårt verksamhetsområde är samtidigt väldigt smalt. Vi är specialister på företag, organisationer, varumärken, produkter och tjänster inom högengemang och sällanköp. Det innebär att vi har valt bort mer än 50 procent av marknaden genom att inte  arbeta med snabbrörliga konsumentprodukter. Vi gillar det som är komplicerat och som kräver en god balans av emotionell och rationell kommunikation för att övertyga kunden.

Våra tjänster

Här kan du läsa mer om vårt breda men smala erbjudande >>

 

Share