Idéstark kommunikationsbyrå

 
idéstark kommunikationsbyrå
Navigator i Malmö är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer. Som strategisk kommunikationsbyrå hjälper våra kunder att navigera, bygga starka varumärken och skapa lönsamhet i en snabbt föränderlig värld. Vad kan vi hjälpa dig med?

Idéstark kommunikationsbyrå

Navigator startade redan 1985 och är en stabil, strukturerad byrå som alltid visat svarta siffror. I gränslandet mellan innovation och kommunikation genererar vi nytänkande och utvecklande lösningar för våra uppdragsgivare med framtidens trender i fokus. Lösningar som med rätt processer blir lika väl förankrade i företagets affärsstrategi som hos samtliga medarbetare. Vi tänker till, tänker om och tänker nytt. För att nå såväl ut som in. Vår ambition är att vara ett kreativt och strategiskt starkt team som skapar långsiktig lojalitet snarare än tillfällig tillfredsställelse inom B2B, Healthcare och B2C.

Den digitala resan

Det globala landskapet har förändrats radikalt på kort tid och det kommer att fortsätta förändras i ett allt högre tempo. Digital transformation har vänt upp och ned på den värld vi och våra varumärken lever och verkar i. Ett faktum som idag ställer helt nya krav på din organisation och helt nya förväntningar på dig som arbetar med marknadskommunikation och försäljning. Vi hjälper dig att navigera rätt på den digitala resan.

Navigera rätt

Som strategisk kommunikationsbyrå är det vår roll att hjälpa dig på den nya digitala resan. Det är inte automatiskt så att alla strategier behöver göras om men de behöver anpassas till en ny värld. Vi hjälper dig att se hela bilden, inse hur allt hänger ihop och förstå vilka möjligheter som finns. Vi har skapat rätt samarbeten för att kunna bidra i dialogen både på bredden och på djupet med dig och din organisation. Vi kan hjälpa dig att skapa rätt strategier och även omsätta dem i praktiken. Som den nya tidens byrå är vi en kombinerad strategisk kommunikationsbyrå, reklambyrå, varumärkesbyrå, webbyråPR-byrå, contentbyrå och innovationsbyrå.

Strategiska kommunikationsprojekt >>

Genom åren har vi arbetat med många framgångsrika företag, organisationer, varumärken, produkter och tjänster. Både på strategisk och operativ nivå. Här hittar du några exempel.

NAV111026_034

Business to business >>

Strategier, segmentering, konceptutveckling och globala produktlanseringar. Det är bara några av de tjänster som vi dagligen hjälper ett urval av världens ledande B2B-varumärken med.

NAV111026_038

Healthcare >>

Läkemedel, healthcare, life science och med tech har varit ett specialistområde hos oss på Navigator i mer än 20 år. Vi har lång erfarenhet och kunskap om de regelverk som omgärdar kommunikationen såväl på den nordiska som globala marknaden. Vår ambition är att skapa lösningar och lanseringar som är lika effektiva som dina produkter.

NAV111013_013

Business to consumer >>

Energitjänster, möbler, kök, däck och barnsadlar. Vi på Navigator brinner för att skapa inspirerande och engagerande kommunikation för högengagemangsprodukter och sällanköpsvaror. Det vill säga tjänster och produkter med en mer omfattande beslutsprocess.

Breda men smala >>

Vi är både breda och smala. Som “fullservicebyrå” är vi breda och kan hjälpa våra kunder med allt från varumärkesbyggande till säljdrivande aktiviteter. Men vi är samtidigt smala eftersom vi valt bort allt inom snabbrörliga konsumentvaror. Vårt fokus är verksamheter med högengagemangsprodukter- och tjänster inom B2B, healthcare eller B2C. Produkter och tjänster med en längre köp- och beslutsprocess som kräver en god balans av emotionell och rationell kommunikation för att övertyga kunden.

Internationellt nätverk >>

Navigator är medlemmar i Dialogue International sedan många år tillbaka, ett nätverk av ägarledda byråer med fokus på Europa, USA och Asien. På så vis kan vi vara en bra samarbetspartner för våra kunder på den internationella arenan. Vill du veta mer om nätverket hittar du det här.

Navigator i korthet >>

Vill du ha en enkel sammanställning av vilka vi på Navigator är? Här hittar du lite kortfattad fakta om oss.

Inspirationsfrukost >>

Om du är sugen på ny inspiration arrangerar vi på Navigator med jämna mellanrum inspirationsfrukostar. Här kan du läsa mer om programmet för den närmaste perioden.

Pressrum på Mynewsdesk >>

I vårt nyhetsrum på Mynewsdesk hittar du bilder, information och pressmeddelanden från oss på Navigator.

Bilder från kontoret >>

Om du är nyfiken på att se hur det ser ut hos oss kan du kolla här eller varför inte komma in på en kopp kaffe när du har vägarna förbi.

Vårt engagemang >>

Vi på Navigator är aktiva i en lång rad nätverk, såväl lokala som nationella och internationella. Här kan du läsa mer om vårt engagemang.

Utmärkelser >>

Vi på Navigator fokuserar på att delta i tävlingar som premierar en kombination av kreativitet och effekt inom främst B2B.

Våra egna kanaler >>

Vill du följa oss i sociala medier så är vi aktiva i en lång rad kanaler för att du ska kunna möta oss där det passar dig bäst.

Prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev >>

Om du vill ta del av det senaste som händer inom marknadsföring, kommunikation, PR, sociala medier och givetvis hos oss på Navigator ska du prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev. Anmäl dig här.

Share