Hjälp med Marknads-PR

marknadspr

Handen på hjärtat. Händer det att PR kommer upp i elfte timmen när allt annat är klart? När det bara finns tid och budget för en snabb pressrelease? Som inte följs upp? Då kan det vara dags att fundera över en retainer för marknads-PR.

call_to_action

Retainer för marknads-PR

Till en fast kostnad varje månad hjälper vi dig att ta fram idéer, skriva, hitta bra bilder och distribuera. Vi ser till att du har en plan för dina aktiviteter i god tid och att allt följs upp på rätt sätt. Framgångsrik PR kräver långsiktighet och konsekvens. Men det är väl värt investeringen.

Ta del av vårt erbjudande

Vi har tagit fram tre stycken paketerbjudanden inom marknads-PR med olika omfattning på innehåll och olika storlek på månadsretainer. Klicka här om du vill att vi skickar dig mer information om de tre paketlösningarna.


 

PR och content marketing

Utvecklingen har medfört att begreppen PR och content marketing blir allt mer sammanlänkande. PR handlar, precis som content marketing, till stor del om att skapa intressant innehåll för rätt målgrupper. Vi kan hjälpa dig med båda delarna inom ramen för en retainer och se till att det framtagna innehållet utnyttjas på bästa sätt.

Idégenererad PR

Ibland saknas något givet att berätta om kring ett företag eller en organisation. Då gäller det att vara kreativ och skapa nyheter att kommunicera. Det handlar om att skapa intressant innehåll för rätt målgrupper genom exempelvis bloggsamarbeten, medierelationer och attitydundersökningar. Materialet ska tilltala såväl medier som konsumenter samt ha goda chanser till digital spridning. Fundera över vilken typ av aktiviteter som skulle stärka ditt varumärke och skapa uppmärksamhet.

Fast månadskostnad

Vi hjälper dig med din marknads-PR till en fast månadskostnad. Kostnaden är beroende av antal aktiviteter och antal kanaler. Vi har tagit fram tre paket med olika innehåll. Vilket skulle passa dig bäst?

lovisa_sv-14Kontakta oss gärna

Om du vill veta mer om vad en månadsretainer för marknads-PR skulle innebära för dig och ditt företag är du varmt välkommen att höra av dig.

Lovisa Hermansson
PR Consultant
Media relations
Tel +46 40 631 62 30
lovisa.hermansson@navigator.se

Share