Healthcare

 
HealthcareLäkemedel, healthcare, life science och med tech har varit ett specialistområde hos oss på Navigator i mer än 20 år. Vi har lång erfarenhet och kunskap om de regelverk som omgärdar kommunikationen såväl på den nordiska som globala marknaden. Vår ambition är att skapa lösningar och lanseringar som är lika effektiva som dina produkter.

IMA-certifierade inom healthcare

Våra medarbetare är är väl förtrogna med branschen och förutsättningarna. Våra projektledare och medicinska copywriters är IMA-certifierade och håller systematiskt koll på de ärenden som avgörs av NBL (Nämnden för Bedömning av Läkemedelsinformation) och IGM (Informationsgranskningsmannen).

Erfarenheter från alla målgrupper

Vi har god kännedom om alla målgrupper i värdekedjan, inte bara hcp-temen och patienten utan även KOLs, NGOs och beslutsfattare på klinikerna. Vår erfarenhet spänner över hela fältet från hälsoekonomi till market access.

Effektiv, mätbar kommunikation

Genom att kombinera strategi, analys, kreativitet och medicinsk kunskap har vi utvecklat flera framgångsrika koncept genom åren. Vi genomför årligen mellan 5 och 10 produktlanseringar inom en lång rad terapiområden.

Varför Navigator?

  • Mer än 20 års erfarenhet av kommunikation inom healthcare
  • Goda insikter om alla målgrupper i värdekedjan
  • Kunskap om hälsoekonomi och market access
  • Kunniga och diplomerade i att arbeta med regelverket
  • Genomför minst 5-10 produktlanseringar per år
  • Skapar kampanjer med mätbar effekt

leif_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med din kommunikation inom healthcare är du varmt välkommen att höra av dig.

Leif Lindau
Account Director
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se
Share