Följ Navigator i våra egna kanaler

 
sociala-medier_3045x1520

Om du är intresserad av att veta mer om vad som händer hos oss på Navigator är du välkommen att följa oss i en rad sociala medier och egna kanaler. Vi har valt att vara aktiva på många ställen för att du ska ha möjlighet att möta oss där det passar dig bäst. För varje kanal har vi en egen strategi. Eftersom vi även hjälper våra kunder att skapa innehåll och vara verksamma i sina kanaler så kan du se aktiviteterna som ett exempel på hur vi tänker kring vår egen content marketing- och sociala media-strategi. Klicka på länkarna nedan och följ, gilla oss eller bara kika på vad vi har för oss.

Facebook >>

På Facebook speglar vi flera av de nyheter och blogginlägg som vi även publicerar här på hemsidan. Men vi lägger även ut bilder och inlägg unika för Facebook som ger en lite mer personlig bild av oss på Navigator.

LinkedIn >>

Vår LinkedIn-sida innehåller kortfattad företagsinformation på engelska och en del av de blogginlägg vi publicerar på hemsidan. Vi är medvetet passiva med spridning av information från vår företagssida. Istället är alla  medarbetare på Navigator aktiva på individnivå. Vi ser till att ha uppdaterad personlig information, tar aktivt kontakt för att bredda vårt nätverk och deltar i flera grupper framför allt inom B2B-kommunikation och Healthcare.

Pinterest >>

På Pinterest kan du få en bild av vad vi på Navigator gillar. Vi lägger kontinuerligt upp nya pins och skapar olika boards som speglar det vi tycker är intressant.

Instagram >>

För Instagram som är en mer personlig kanal har vi valt en helt egen strategi. Här är det vår byråhund Tess som får utrymme att reflektera över allt som händer i vardagen hos oss på Navigator.

Youtube >>

Vi på Navigator producerar en hel del film för våra kunder. Ibland på egen hand, ibland i nära samarbete med olika produktionsbolag. På vår Youtube kanal NavigatorPlay kan du se och följa vad vi gör.

Twitter >>

Twitter är den kanal där vi som företag är minst aktiva även om vi delar en hel del av våra inlägg från hemsida. Flera av våra medarbetare är dock hyfsat aktiva tvittrare.

 

niclas_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator arbetar med våra egna och våra kunders sociala medier är du varmt välkommen att höra av dig.

Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se
Share