Gilead

Gilead//

Vi på Navigator hjälper den nordiska organisationen med strategisk rådgivning, konceptutveckling och produktlanseringar.

Nordic Drugs

Nordic Drugs//

Vi hjälper Nordic Drugs med marknadsföringen av deras varumärken. Ny webbstrategi och nya hemsidor för samtliga varumärken samt kampanjer för Nasoferm samt Metadon är några exempel på aktiviteter.

AstraZeneca

AstraZeneca//

Vi på Navigator har under många år arbetat nära företagets globala forsknings- och utvecklingsavdelning och hjälpt dem med bland annat strukturerad omvärldsbevakning och omvärldsanalys, samhällsinformation, skolmaterial, internutbildningar etc kring frågor som rör etik och läkemedelsutveckling.

Biogen

Biogen//

Vi på Navigator har under många år hjälpt den nordiska organisationen med all form av produktlanseringar, HCP-kommunikation och patientkommunikation. Navigator har arbetat med Biogen inom MS sedan 2002 och varit involverade i alla former av…

Getinge Group

Getinge Group//

Vi på Navigator har bland annat hjälpt Getinge att utveckla ny global grafisk profil för alla affärsområden och koncernens CSR-koncept, ACT (Action for Corporate Trust).

Arjo

Arjo//

Vi på Navigator har utvecklat koncept, verktyg och aktiviteter för såväl extern som intern kommunikation med syfte att stärka Arjo’s varumärke och öka försäljningen på den globala marknaden.

Niclas Bergenblad
Vi hjälper dig gärna med dina kommunikationsutmaningar.
Niclas Bergenblad
Creative Director Digital and innovation strategy