AstraZeneca

AstraZeneca är ett globalt, innovationsdrivet bioläkemedelsföretag som omsätter cirka 25 miljarder USD och har mer än 50 000 medarbetare fördelade på över 100 länder. Företaget fokuserar på forskning, utveckling och marknadsföring av receptbelagda läkemedel inom hjärta/kärl och metabola sjukdomar, cancer, andningsvägar, inflammation och autoimmunitet samt infektion, neurovetenskap och mage/tarm.

Vi på Navigator har under många år arbetat nära företagets globala forsknings- och utvecklingsavdelning och hjälpt dem med bland annat strukturerad omvärldsbevakning och omvärldsanalys, samhällsinformation, skolmaterial, internutbildningar etc kring frågor som rör etik och läkemedelsutveckling.


 

AstraZeneca

Webb

Framtagning och utveckling av webbsajten “Life” med fokus på djurförsöksfrågan samt marknadsföring av sajten mot olika målgrupper.

AstraZeneca-web-life

PR/Lobbying

Under flera år har aktiviteter genomförts för att öka kunskaperna hos politiker och andra intressenter i beslutsfattande ställning kring läkemedelsutveckling och etik.

AstraZeneca-PR-

Produktinformation

Beskrivningar av såväl AstraZenecas produkter och terapiområden.

AstraZeneca-Produktinformation

Internimplementering

Utveckling och genomförande av förankringsarbeten hos mer än 30 000 av AstraZenecas medarbetare globalt i viktiga frågor kopplat till etik och läkemedelsutveckling.

AstraZeneca-internimplementering

Broschyrer

En lång rad broschyrer som tydliggör frågor kring etik och läkemedelsutveckling har tagits fram.

AstraZeneca-broschyrer

Skolmaterial

Utveckling av skolmaterial i form av lärarhandböcker och övningsböcker för elever med stöd av film och webbsajt.

AstraZeneca-skolmaterial

Referens

“Vi har samarbetat med Navigator under många år. De har hjälpt oss med allt från interna implementeringar globalt kring CSR-frågor till kontinuerlig opinionsbildning, DM-kampanjer, filmproduktioner och webbaktiviteter. Jag är mycket nöjd med vårt samarbete och rekommenderar gärna Navigator till andra företag inom vår bransch.”

Tobias Olsson, Director External Affairs

leif_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med din kommunikation är du varmt välkommen att höra av dig.

Leif Lindau
Managing Partner
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se
Share