Ladda ned vår e-bok om sociala medier

medianavigator_e-bok

Ladda ned vår e-bok “Din sociala media-navigator”. Den perfekta guiden för dig som vill veta mer om de vanligaste sociala medierna i Sverige. Inom sociala medier skapas hela tiden nya möjligheter och det gäller att hålla sig uppdaterad för att fatta rätt beslut.

Din sociala media-navigator

Sociala medier har på bara några år blivit en naturlig del av många företags vardag. Att råda över sina egna kanaler och nå ut med ofiltrerad information när man själv önskar innebär många fördelar. Men för att lyckas krävs en genom arbetad sociala media-strategi så att du lägger rätt resurser på rätt kanaler och håller en hög kvalitet på innehållet.

downloadTydlig bild

Boken ger dig en tydlig bild av hur de vanligaste sociala medierna fungerar, såsom:

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Pinterest
  • Instagram
  • Flickr
  • Mynewsdesk
  • Google+
Share