Lite fakta om Mynewsdesk

faktaommynewsdesk

Om du är intresserad av att öka engagemanget för ditt företag bland opinionsbildare, media och journalister, då är ett nyhetsrum på Mynewsdesk ett lysande alternativ. Plattformen är en portal för digital pr där journalistik och webb möts i en effektiv symbios. Här har vi samlat lite fakta om Mynewsdesk.

Fakta om Mynewsdesk

Mynewsdesk grundades i Sverige år 2003 och är en plattform för digital PR. Idag finns 25 000 företag världen över registrerade på Mynewsdesk. Plattformen är även värd för 40 000 digitala nyhetsrum.

Mynewsdesks användningsområden

Mynewsdesk är en plattform som är till för företag snarare än privatpersoner. På plattformen kan företag skapa digitala nyhetsrum för att publicera allt som anses vara av intresse för allmänheten och just journalister. Det kan vara allt från pressmeddelanden till aktuella nyheter och blogginlägg. Mynewsdesk gör det möjligt för företag att enkelt samla tydlig information på ett ställe och underlättar för journalister som kan behöva snabb information.

Lättillgängligt och delbart

Alla pressmeddelanden och annat PR och marknadsföringsmaterial presenteras i ett lättillgängligt och användarvänligt nyhetsrum. All information som publiceras i nyhetsrummet sökmotoroptimeras och kan direkt synkas och laddas upp till sociala medieplattformar, som Facebook, Twitter, Flickr, och WordPress. På Mynewsdesk finns det även en funktion som gör det möjligt för företag att söka efter specifika journalistkontakter att rikta sin information till. Med ett premium-abonnemang är det också möjligt att integrera sitt nyhetsrum på den egna hemsidan.

Nyckelfakta om Mynewsdesk

  • Grundades 2003
  • 25 000 registrerade företag världen över
  • Plattform för 40 000 digitala nyhetsrum

 

niclas_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om Mynewsdesk och andra sociala medier är du varmt välkommen att prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev.

Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se
Share