ASSA ABLOY Entrance Systems ny uppdragsgivare

assa

ASSA ABLOY Entrance Systems är världens bredaste leverantör av automatiska entrélösningar. Vi på Navigator har förmånen att få inleda ett samarbete med dem kring deras framtida kommunikation. Hittills har samarbetet bland annat resulterat i att vi tog fram ett övergripande kommunikationskoncept samt ett antal kommunikationsverktyg, exempelvis en uppskattad konferens-app, filmer och roll-ups till deras Top Management Conference. Nu arbetar vi vidare med ett positioneringsarbete som bland annat innefattar såväl intern som extern implementering.

Här kan du se mer av vad vi gör för ASSA ABLOY Entrance Systems >>

 

leif_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator hjälper ASSA ABLOY Entrance Systems med deras kommunikation är du varmt välkommen att höra av dig.

Leif Lindau
Account Director
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se
Share