Våra senaste webblösningar

webblosningar

Webblösningar är en naturlig och viktig ingrediens i de flesta kommunikationsuppdrag för oss på Navigator. Inte sällan är de navet i de varumärkesbyggande och säljdrivande aktiviteterna oavsett om det är för globala industriföretag eller nationella tjänstebolag. Tillsammans med teknikpartners skapar och producerar vi på Navigator webbsidor, kampanjsajter, bloggar och mobila sajter och appar antingen helt i egen regi eller tillsammans med några av våra teknikpartners. Här kan du se exempel för några av våra kunder.

Sandvik Mining

Sandvik Mining är en ledande tillverkare av utrustning och verktyg, service och tekniska lösningar för gruvindustrin. Denna del av Sandvik Group har cirka 14 000 anställda och verksamhet i mer än 130 länder. Vi på Navigator har utvecklat koncept och marknadsmaterial för flera produktlanseringar på den globala marknaden. Navigator har bland annat skapat en produkt- och kampanjsajt för i samband med den globala lanseringen av en ny revolutionerande produkt. Sajten integrerades i Sandvik Minings befintliga plattform.

case websidor3

Scan Coin

Scan Coin erbjuder automatiska system för mynt- och sedelhantering och erbjuder effektiva skräddarsydda lösningar på den globala marknaden, allt från stand alone maskiner till kompletta system med hård- och mjukvara. Vi på Navigator har bland annat tagit gram en produkt- och kampanjsajt i samband med den globala lanseringen av ett nytt automatiserat mynthanteringssystem under konceptet ”Intelligent Coin Processing”. Sajten integrerades i Scan Coins befintliga plattform.

case websidor4

Beijer Tech

Beijer Tech representerar några av världens ledande tillverkare av industriella produkter i världen och erbjuder genom sina dotterbolag skräddarsydda lösningar för den Nordiska marknaden. Beijer Tech är en del av koncernen Beijer Alma.  Vi på Navigator har tagit fram en ny webbstrategi och producerat webbsajter för koncernens samtliga bolag i Sverige, Norge och Danmark i samarbete med O4O. Sajterna är byggda i Drupal.

case websidor5

Ecophon Group

Ecophon Group är en ledande tillverkare av tak- och väggabsorbenter. Företaget har 650 anställda, 13 säljbolag och 30 distributörer världen över. Ecophon har i ett samarbete med Philips utvecklat en helt ny typ av akustikplatta med integrerad belysning – Soundlight Comfort Ceiling. Vi på Navigator har utvecklat den webbplats som är navet i den internationella lanseringen av akustikplattan och presenterar de positiva effekterna av en god ljus- och ljudmiljö i synergi.

case websidor6

Modity Energy Trading

Modity Energy Trading, som ägs till lika delar av Kraftringen och Öreundskraft, erbjuder portföljförvaltning av energiflöden såsom el, gas, biobränslen och relaterade miljöinstrument. Vi på Navigator tog fram den nya webbsajten för företaget i samband med skapandet av bolaget och lanseringen av namnet.

case websidor7

Däckteam

Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över hundra anslutna verkstäder över hela Sverige. Företaget bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet. Vi på Navigator har varit med och tagit fram Däckteams webbsajt.

case websidor8

Horisont Arkitekter

Horisont Arkitekter startade 2007 och har vuxit starkt de senaste åren och är involverade i en rad prestigefyllda projekt, främst med fokus på Öresundsregionen. Vi på Navigator har skapat företagets nya webbsajt med projekten i fokus. Plattformen för webbsiten är wordpress och det responsiva temat ger projekten en snygg återgivning även i mobila enheter.

case websidor9

Spänningssökarna

Spänningssökarna är en tävling för elever i årskurs nio, som arrangeras av energiföretaget Kraftringen i samarbete med Vattenhallen LTH i Lund. Vi på Navigator har skapat Spänningssökarnas webbsajt i samarbete med O4O. Sajten innehåller bland annat avancerad röstfunktioner och kopplingar till flera sociala medier.

case websidor10

Assistera

Assistera är en oberoende konsultmäklare som är verksam i Norden och USA. Huvudkontoret ligger i Malmö och företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping, Köpenhamn och Silicon Valley. Vi på Navigator har skapat Assisteras mobilanpassade webbsajt för att möta det ökade behovet av användning i surfplattor och smartphones.

case websidor11

RW Capital

RW Capital är ett investmentbolag som förvärvar, förädlar och slutligen avyttrar flerfamiljsfastigheter med goda bostadslägen. Vi på Navigator har skapat företagets nya webbsajt i wordpress.

case websidor12

Small Cap Partners

Small Cap Partners, SCP, är ett investeringsbolag vars verksamhet går ut på att förvärva lönsamma företag, förädla dessa och sedan avyttra dem när investeringsmålen nåtts. Vi på Navigator har skapat företagets nya webbsajt i wordpress.

case websidor13

BiogenIdec

BiogenIdec är ett amerikanskt bioteknikföretag som arbetar med forskning, utveckling, tillverkning och försäljning av läkemedel mot bland annat multipelskleros. Vi på Navigator har tagit fram webbstrategi, innehåll och form för den patientorienterade webbsajten www.multipleskleros.nu

case websidor17

Gilead

Gilead är ett biomedicinskt företag med inriktning på forskning, utveckling och marknadsföring av innovativa behandlingar inom områden där adekvat vård saknas. Gilead har bland annat utvecklat nya läkemedel mot HIV. Vi på Navigator har skapat boken ”Ett positivt liv”som ges ut i flera språkversioner och riktar sig till alla som vill veta mer om HIV. Kopplat till boken har Navigator även utvecklat webbsajten www.ettpositivtliv.se.

case websidor18

Joblink

Joblink är ett rekryterings- och bemanningsbolag som genom ett nytänkande och innovativt arbetssätt sätter kandidaten i fokus och förenklar ansökningsprocessen och driver branschen framåt. Vi på Navigator hjälpte Joblink, i samband med namnbytet från Studentkraft, att skapa en ny webbsajt med sociala kopplingar och funktioner i samarbete med Good Old.

case websidor

Safegate Group

Safegate Group erbjuder lösningar för ökad säkerhet och effektivitet samt förbättrade miljöfördelar för flygplatser på den globala marknaden. Koncernen erbjuder lösningar inom Tower, Airfield och Gate. Vi på Navigator skapade en ny webbsajt för Safegate Group med kopplingar till produktdatabasen och en rad nytänkande funktioner tillsammans med Purple Scout.

case websidor2

Navigator

Navigator är en kommunikationsbyrå som hjälper företag och organisationer att bygga varumärken, skapa lönsamhet och navigera i en snabbt föränderlig fysisk och digital värld. I gränslandet mellan innovation och kommunikation genererar vi nytänkande och utvecklande lösningar för våra uppdragsgivare med framtidens trender i fokus. Vi på Navigator har skapat vår egen webbsajt i wordpress.

case websidor15

Digital kommunikation

Här kan du läsa mer om hur vi på Navigator hjälper våra kunder med deras digitala kommunikation.

Share