Fredrik Westman, PR- och kommunikationskonsult

FredrikWestmanEfter att ha drivit eget företag under några år valde Fredrik Westman för en tid sedan att börja jobba på Navigator. Han har de senaste åren jobbat på moderaternas riksdagskansli i Stockholm, i Sollentuna kommun samt drivit PR-företag. Vitt skilda områden, men den gemensamma nämnaren är kommunikation.
– Det som lockade mig är att Navigator är en mycket stabil och pålitlig byrå med sunda värderingar och har vassa medarbetare. Jag triggas framför allt av komplicerade PR-uppdrag där jag ställs inför stora utmaningar, säger Fredrik Westman.

På fritiden ägnar sig Fredrik åt böcker, styrketräning och jakt. Favoritboken är ”Kungsgatan” av Ivar Lo Johansson.
– Boken är en fantastisk beskrivning av övergången från det agrara Sverige till det industriella, vilket är ett historiskt skede som intresserar mig, säger Fredrik.

Share