B2C

 
B2CEnergitjänster, möbler, kök, däck och barnsadlar. Vi på Navigator brinner för att skapa inspirerande och engagerande kommunikation för högengagemangsprodukter och sällanköpsvaror inom B2C. Det vill säga tjänster och produkter med en mer omfattande beslutsprocess. Hur kan vi hjälpa dig?

Rätt budskap viktigt inom B2C

För att bli framgångsrik med sin kommunikation krävs en väl avvägd balans mellan rationella och emotionella argument. Det handlar om att ta hand om kunden genom hela beslutsprocessen med rätt argument före, under och efter köp. På så vis kan man få långsiktigt lojala kunder och generera automatisk merförsäljning.

Varumärkesbyggande

Vi på Navigator kan hjälpa dig med din varumärkesbyggande kommunikation. Vi hjälper dig att skapa, befästa eller stärka din position på marknaden genom att tillsammans skapa rätt varumärkesstrategi, kommunikationsplattform och värdegrund för dina marknadsföringsinsatser och kommunikationsaktiviteter.

Säljdrivande

Vi kan även hjälpa dig med din säljdrivande kommunikation. Vi kan ge dig stöd när det gäller att identifiera behov hos dina målgrupper och skapa säljdrivande kampanjer i såväl fysiska som digitala kanaler så att du når såväl ut som in med dina budskap.

niclas_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med din kommunikation inom B2C är du varmt välkommen att höra av dig.

Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se
Share