B2B

B2BStrategier, segmentering, konceptutveckling och globala produktlanseringar. Det är bara några av de tjänster som vi dagligen hjälper ett urval av världens ledande B2B-varumärken med. Vad kan vi som B2B-byrå göra för dig inom B2B?

Gedigen erfarenhet inom B2B

Vi på Navigator har varit en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer inom B2B i mer än tjugo år. Vissa av våra uppdragsgivare har varit med oss under hela resan. Vår ambition är att skapa långsiktiga relationer med våra kunder för att hjälpa dem att i sin tur skapa långsiktiga relationer med sina kunder.

Komplext men kul

Att arbeta med kommunikation inom B2B är krävande med långa beslutsprocesser, omfattande värdekedjor och komplicerade produkter. Det är precis den typen av utmaningar som vi på Navigator gillar. Att hitta unika emotionella och rationella fördelar och mervärden i komplexa miljöer.

Positionerad partner

I takt med att företag, varumärken, tjänster och produkter blir allt mer lika varandra på marknaden blir det än viktigare att särskilja sig. Det gäller att hitta sin plats och göra en förflyttning från att vara en opositionerad leverantör till en positionerad partner till sina kunder. Vi på Navigator har verktygen och metoderna som hjälper er att utvecklas.

Globala lanseringar

Oavsett om ditt företag verkar på den nationella eller internationella arenan kan vi på Navigator vara ett viktigt strategiskt och operativt bollplank. Mer än 50 procent av våra uppdrag idag är globala och vi har stor vana av att hantera landsspecifika material och aktiviteter. Genom vårt nätverk Dialogue International har vi en god inblick i vilka trender som råder på respektive marknad.

leif_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med din B2B-kommunikation är du varmt välkommen att höra av dig.

Leif Lindau
Account Director
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se
Share